Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ulricamedium

Lite vad ulrica´s kunder tycker.

Jag vill tacka dig för en jätte intressant sittning jag fick hos dig den 23/7 -2012, jag kom i sällskap med min vän L.

Du var så träffsäker i dina tolkningar, sådana saker som du omöjligt kunde veta om mig. Jag kommer att återkomma till dig i höst.

Kram Z

Tack !!

Utan dig vet jag inte om jag orkat du anar inte hur mycket du hjälpt mig, det går inte att beskriva i ord hur mycket samtalen med dig betytt för mig, du hjälpte mig verkligen igenom den tyngsta perioden i mitt liv.


Stoora kramar Johanna

Tack för ett mycket givande samtal på nationaldagen. Fick många svar på mina frågor ang familj, vidareutbildning, min uppväxt, var mina hämningar kommer ifrån mm. Även mina borttappade saker kom tillbaka då jag en tid misstänkt att någon närstående avliden velat få min uppmärksamhet på olika sätt. Efter att ha fått kontakt med honom via Ulrica så fick jag tillbaka mina saker där jag lagt dom!! Återkommer när jag har fler frågor. Ett jätte tack för hjälpen!!


Mikael

Hej Ulrica!


Stort tack för din tid under våra många samtal senaste tiden!

Du är guld värd!Du har varit underbar att prata med när jag tagit upp mina funderingar med dej.

Dina svar på vad som sker nu ger mej stort hopp inför framtiden!

Även om det händer mycket konstiga och knepiga men också roliga saker just nu,så finns det tydligt en orsak varför det händer när det gör.

Vilket är glädjande!:)Det är lite som att man får ta en dag i taget i nuläget,för nu har karusellen satt fart ordentligt!Så det känns tryggt att kunna ringa dej för att prata igenom allt som händer!

Tusen tack!:)


/My

Hej jag ville bara säga ett stort TACK till Ulrica för sittningen idag! Det gjorde verkligen en stor skillnad för mig att få veta dom sakerna! Det va absolut inte sista gången jag har en sittning med dig det känns som att jag har släppt fem stora säckar med sten och lagt dom bakom mig nu!

Verkligen tack


Kram Elin

Hej Ulrica!

Du är en underbar människa med stort hjärta. Jag vill tacka dig för all din hjälp och stöd jag har fått av dig under denna svåra period i mitt liv. Du har hjälpt mig att hitta min livsglädje igen, och det betyder otroligt mycket för mig.Tusen tack för all hjälp och vi hörs snart igen.Många pussar och kramar från mig till dig<3<3<3 ringer dig igen:-)


M.V.H. "EX"

Tack du anar inte hur mycket du hjälpt mig.

Conny


Ja du har iallafall övertygat min kille som inte trodde på sånt här hokus pokus som han sa .

Fia

Efter vårt samtal....fick jag en annan syn...och så mycket hjälp!:) Hur du kunde veta allt...magiskt! Tusen tack för allt... Jag återkommer...både för utveckling och för råd!! Massa kramar


Sandra.

Tack för att du finns, vet inte om jag hade klarat mig utan dig, du ger så klockrena svar och det bästa av allt är att du alltid är ärlig och säger som det är, och jag kan inte fatta hur du kan se allt du gör och hur du kan få allt till dig, du har verkligen en guda gåva kram


Karin.

Du är bara bäst kommer aldrig ringa någon annan.

Lena


Jag fattar inte hur du kan se allt.

Pär

Säger bara en sak du är otrolig blev helt stum efter sittningen.

Leif